1 Ekim 2007 Pazartesi

Vadinin Kadınlarını Tanımak İçin Tıklayın!

VADİ'NİN KADINLARI






Kurtlar Vadisi Pusu'da rol alan Nefise Karatay, Sema Öztürk, Sema Şimşek Hakkı ve Zeliha Çal, hangi karakterleri canlandırıyor? İşte hepsi burada.





AHU TOROS / Nefise Karatay

Selçuk Toros'un yeğenidir. İyi bir eğitim almış, bu sayede babası ve amcasına aile şirketlerinin yönetiminde yardım etmeye başlamıştır. Vakur ve kararlı yapısıyla kendisini yolundan çevirmeye çalışanlarla mücadele eder. Şüpheciliği ve yaşadıkları Polat'a karşı olan hislerinde ikircikler yaratmaktadır�

JÜLİDE TOROS/ Sema Öztürk

Ali Selçuk Toros'un ikinci eşidir. Güce olan zafiyeti, ihtirasları Toros Ailesi'nin başına dertler açmaktadır. Ahu'yla anlaşamaması ama Selçuk'u çok iyi yönlendirebilmesi sürekli gerginlik kaynağıdır�

İNCİ YILDIZ/ Sema Şimşek

Davut Tataroğlu'nun kızıdır. Kemal ile İngiltere'de okurken tanışıp evlenmiştir. Ailenin işlerine alt düzeyde başlamasına rağmen hırsı ve çalışkanlığı sayesinde yükselmeyi başarmıştır.

ASU MİRAY SONKAN / Zeliha Çal

Genetik ihtisasını Almanya'da tamamlayıp Türkiye'ye dönmüş bir tıp doktorudur. İşindeki başarısıyla Turan Kaçgar'ın dikkatini çekmiş ve onunla yakınlaşmaya başlamıştır.



19 Nisan 2007


Kaynak:www.kurtlarvadisi.com

Hiç yorum yok: